De contributie voor lidmaatschap van de buurtvereniging bedraagt € 10,00 per jaar, per gezin. Dit is ongeacht de grootte of samenstelling hiervan. Een alleenstaande betaald € 5,00 per jaar. U kunt lid worden door op het plaatje te klikken aanmeldformulier uitprinten en invullen.

 

Deze deponeren in de brievenbus bij het buurtgebouw Esdoornlaan 5 7881 VG Emmer-Compascuum

 

Heeft U geen printer of lukt het printen niet stuur dan een E-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met uw adresgegevens het formulier zullen we u dan  toesturen.

Leden hebben bij activiteiten recht op korting, en met een lidmaatschap ondersteund U een actieve vereniging. (zonder leden en vrijwilligers geen vereniging)

 

Wilt u graag meer informatie ontvangen over de buurtvereniging of heeft u nog aanvullende vragen die op de website onbeantwoord blijven, dan kunt u ook mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Tot ziens bij De Buurtvereniging Ons Dorp.

 

 

Opzeggen kan ook, hoewel wij dit betreuren en altijd open staan voor een dialoog om uw lidmaatschap meer inhoud te geven. Neem hiervoor contact met ons op via e-mail of kom even langs in het buurtgebouw

klik op plaatje vul het formulier volledig in en deponeer hem in de brievenbus bij het buurtgebouw.

 

Sponsoren